21 Temmuz 2014 Pazartesi

Değişim rüzgarları



Herkese merhaba, blogumu çok özledim. 
Şu sınav dönemi (LYS) bitse de rahatlasam diyeceğim diyemiyorum. Babam'ın tahini çıktığı için şehir değiştirmek zorundayız. Bütün düzenim yine bozuluyor. Yine alışma sendromları çekicem. Yeni çevre edinmede zorlanacağım. Şuan oturduğumuz şehire bile çok zor alışmıştım. Şimdi aynılarını yeniden mi yaşıycam?
Her şey çok karma karışık, ev mi toplasak sınava mı çalışsam diye ikilemde kalmadım değil. Aklım bulanık aynen serseri mayın gibiyim. Bi yerde patlıycam ama nerede?
 Umarım bu yıl üniversiteyi kazanırda giderim. Böylece ailemin kalacağız değilde kendi okulumu okuyacağım şehire alışırım. Gerçi kendi istediğim diye bir üniversite şehir de yok. İstanbul kazanmak zorundayım ki babamda tahin yerini İstanbul isteyebilsin.

Hayatımı en çok babam şekillendirdi yön verdi.
Ama ben babamı tanımıyorum ki yalnızca 6-7 yıldır aynı evde kalıyoruz ve bir birimize o kadar yabancıyız, o kadar tanımıyoruz ki. O evde olunca ben bi garip hissediyorum.
Siz hiç evde bir yabancı ile yaşadınız mı?

Hani gay'lik için baba bireyinin eksikliği yüzünden olduğunu savunanlar varya.
Kendimi çoğu sefer acaba derken buldum.
Acaba babam küçükken yanımda olmadığı için mi?
I don't know



Şuan İstanbul'dayım.

2 yorum:

  1. O soru bana da az acaba dedirttirmiyor ama böyle olduysa böyle oldu. Önüne bakmak kadar güzel bişey yok. En kısa zamanda hayatın düzene girer inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım..
      Yerleştirmelerin açıklanmasını bekliyorum.

      Sil

Hadi yaz birşeyler, düşünceni bilelim;