9 Eylül 2013 Pazartesi

Merhaba Blog!!


Blogumun ilk adımını daha atamadan bilgisayarımı bozdum, şuan blogumun ilk adımını köşe başı, köhne, windows8'den anlamayan, şişman bir bilgisayar tamircisinde (!)  blogumun ilk adımlarını telefonuma not ediyorum. Umarım yeni notebookumun içine etmez diye umuyorum. Aslına bakılırsa windows8 ve vista için ölüyor değilim, daha önce ikisini de kullanmış değilim. Ama yeni bir bilgisayar alacaksam en yeni ve en iyisini almak tercihimdir, son çıkan olaraktan windows 8 vardı ve kullanım bakımından hiç ama hiç sevmedim. Bu arada bilgisayarın hallolması (belkide içine edilmesi) 1 saati bulurmuş, babamda zaten benimle gözükmekten pek hoşnut olduğunu söylenemez yada ben öyle hissediyorum bilemiyorum, şişman adamla yalnız bıraktı gitti beni.

Aslında tam olarak bu kısımda kendimi tanıtmam gereken yerde, bir yandan size dert yanıyorum ve aynı zamanda yeni bilgisayarımı övüyor, işletim sistemiyle koltuk kabartıyorum :)) Tabi bu sırada şişman bilgisayarcımız benimle muhabbete girme çabarında , aynı zamanda da her dükkana gireninde selamün aleyküm diyerek girmeside cabası. Ne var bunda Tanrı'nın selamı diyecekleriniz olacaktır mutlaka, maalesef şimdi değilde daha sonralarda yapacağım.


Aslında sizlere bahsedeceğim çok şey var, tabi ki herkes gibi bende bende nereden başlayacağımı bilmiyorum. Neredeyse herkes öyle bir cümle kurar "Nereden başlayacağımı bilmiyorum" biri bana böyle bir cümle kurduğunda benim aklıma gelenler; (eşcinsel blogları için) "Wow inanılmaz bir sex hayatı olmalı yada bir sürü sevgilisi vardır kesin" hatta ve hatta farklı bir yaklaşım olarak "Pavyonlara düşmüş, şimdi de sigara yakıp bana acı dolu hayatını anlatacak" diye düşünürüm, benim için bunlardan hiçbirini düşünmeyin. -hee o zaman "Merhaba yeni PuCCa vakası" hayır oda değil :))
Benim ne onlarca sevgilim oldu nede her hangi bir cinsel yaşama sahip oldum (bu sırada g*t kadar, dükkana girip çıkanınım hesabı yok, şekilden şekile girerek özürlü hareketlerle yazmaya devam ediyorum, gülünesi durumlardayım) o kadar sıradan bir gay hayatım var ki kendi kendime öyle acıyorum ki.. Hayatıma birileri girsin diye çok uğraşıyorda değilim. Çirkin olsam gam yemiycem, ablam İstanbul'a gelsemde ajansa yazılsam diye kırk takla atıyor. Yolunda gitmeyen bir şeyler var ve ben bunu çözemiyorum. Üstümde büyü falan mı var diye düşünmedim değil..

İhtiyacım olan şey tahminimce: mutluluk veya huzur. Mutluluğu her yere heran yakalıya bilirsiniz. Eğer pozitif biriyseniz ve küçüklüğünüzde oyun hamurları ile  çok vakit geçirdiyseniz mutluluğu bir nesnede bulabilirsiniz. Ama gerçek sevgiyi sadece bir canlı sunabilir. Öyle çok ihtiyacım var ki birbirinin sarılmasına, beni kollamasına, sevgiye öylesine açık ki..

Yatarken yastığa sarıldığınızda, huzur hissedersiniz. Onun seni, sevgiye boğmasını istersiniz ama olmaz. Çiçekleri sularsınız, yapraklarındaki tozları şev katle silersiniz, dişicik organla sapı döllersiniz ki güzel çiçekler açsın, gördükçe mutlu olursunuz. Beş gün sonra çiçek ve yaprakları solar, o mutlu olmuştur; kendi türünü devam ettirdiği için, biz üzülmüşdür; zamanı gelip de, solan çiçeği görünce. Muz yerim/yeriz mutlu olmak için, 10 dk sonra geçer bütün mutluluk, boğulana kadar muz yemek isteriz/isterim ama alerjiden ölmek istemem.
Bence bir şeyi elde etmek önemlidir tabiki, lakin daha önemli bir şey varsa oda elde tutmaktır. Gün içinde mutluluğu yakalıyabilirsiniz, peki onu gün boyu elinizde muhafaza edebilirmisiniz?


Neşe saçan, mutlu olan insanlara her zaman bayılmışımdır ve hep onlardan olmuşumdur, etrafa pozitif enerji saçmayı, espriler yapmayı, insanların günlerinin güzel geçmesini isterim. Hiç bir zaman insanların gününün içine çok afedersiniz sıçmak için plan yapan somurtkan bireylerden asla olmadım vede olmayacağım. Beni her ne kadar kendilerine benzetmek isteseler de ben onlara her zaman tebessüm ettim vede edeceğimde, dayanabildiğim kadar dayanacağım. Bu ne kadar sürer bilmiyorum ama, uzun bir süre dayanabileceğim gibi duruyor. Asla ve asla gri olmayacağım..

9 yorum:

  1. Okuduk, sevdik seni! Hoşgeldin güzellik ;))

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin genç geydaşım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk Kaancımmm :)) 2. göz ağrımsın:)

      Sil
  3. Tekrar hoşgeldin diyeyim ayrıca işletim sistemleri arasında bana gore en iyisi win 7

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hoşbulduk :))
      Win8'le yeterince içli dışlı oldum aslında secdim gibi

      Sil
  4. tebessümüne tebessüm ile karşılık vermeyi ve neşenden bir tutam alabilmeyi dilerdim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim mutluluğun mutluluğumdur :))

      Sil

Hadi yaz birşeyler, düşünceni bilelim;