22 Ocak 2016 Cuma

Yeni sayfalar




Evet yeni yılın ilk yazısına başlamış bulunmaktayım not hepinizden nefret ediyorum.
   Aslında cidden itiraf etmeliyim ki, yeni yılın ilk haftaları harika geçti hatta durup lan ne oluyoruz diye kendime sordum ama takibi her çıkışım, Atatürk'ün dediği çağdaş medeniyetler seviyesine çıktığım gibi direk popomun üstüne düşmem bir oldu. Yok canım ölmedim ciğerlerim söküldü sadece
Yazının ilerleyen kısmında belki laf lafı açarda duyarsınız çünkü şuan anlatmak gibi bi planım yok.
   Benim şu kararlar alma merasimimi biliyorsunuzdur belki bknz önceki yazılara, evet yeni yılda da bir sürü ton karar aldım. DETOX. Bu kararımı ertesi gün 5 dilim irmik tatlısı yedikten sonra tuvalette, boğazımı parmaklarken kutladım. İtiraf etmeliyim ki tatlı, abur cubur yedikten sonra acayip derecede pişmanlık hissediyorum, sanki yedikten yarım saat sonra yüzüm afrika fiziki haritası gibi kabar kabar kabaracak, sivilceler, çıbanlar, yandan sarkan kilolar. Aklıma envai çeşit şey geliyor. Aslında arkada bıraktığımız yılda, yaptığım programda üç aya yakın çikolata şekeri ne varsa çıkarmıştım hayatımdan. Bu yıl daha kontrollü olucam derken yoğurt yedikten sonra ekler yiyip,  iki porsiyon supangle yiyip kusma seviyesinde buldum kendimi. Artık kendime resmen angajman kuralları koyma zamanım geldi ama ne zaman? I don't know.



   Bu yıl ben baya kendimi aştım, sanırım bu karar alma olayı beni baya yönlendirir oldu. Daha kesin ve daha arkasında durulur şeyler yapar oldum. Aslında bu insanların arasındaki ıhmm rekabet ilişkisinden de olabileceğini düşünüyorum. Bu bizleri daha dişli rekabetçiler yapıyor daha girişken ve korkusuz oluyoruz.
   Haa bide şu var sinirlenince gözü dönen tipler var. Bu tipler sinirlenince asla yapmam diyecekleri şeyleri yaparlar. Hırs, sinirini çıkarmak için yaparlar genelde. Ben mi yok canım ben onlardan değil-dim ama işin aslı meğerse öyleymişim. Beni sanırım arkadaş çevrem gene bunalttı ve bende  İstanbulu en sapığı gözü ile bakılan insanına akşam kahve içmek için davet ettim. Evet sanırım sen okurumu da elden geçirmiş olma ihtimali baya yüksek olan biri. Çünkü dış görünüş bakımından çoğu kişiye göre çekici bulunan bi tip. Aslında biz bunla malum uygulama üstünden konuşmuştuk bir yıl önce ve benim telefonum bozulmadan önce bana numarasını vermişti.  Ara ara yazışıyorduk. Arkadaşlarımla da kavga edince ben hangi akla hizmet öyle davet ettiysem, bir kaç gün sonra karşımda buldum. Sohbetimiz uyuştu ve ona güzel bir dille hiç bişi istemediğimi ifade ettim, oda anlayışla karşıladı. Sonra biz her nasıl olduysa best friend gibi bişi olduk ama arada böyle garip bi çekimde vardı. Daha sonra ben ilgisizleşince aramız bozul şimdi konuşmuyoruz. Konuşmuyor oluşumuz iyi mi oldu kötü mü oldu hiç bir fikrim yok etrafımdaki kimse ondan haz etmedi, onun tuhaf aurosu herkesi kötü yönde etkiledi..

   Birde şuan öyle bir noktadayım ki, ulaşılmaz sandığımız insanların gerçekten de o kadar fazla ulaşılmaz olmadığını daha çok farkına vardığım o tuhaf noktadayım. Aynı şekilde başaramayacağım gibi gözükün şeylerin aslında o kadarda güç  bir şey olmadığının farkına daha çok vardım. Ama elbette şuanda bir yerlere gelmek ve elimde tutabileceğim soyut şeyler için daha çok çalışıp daha çok çaba sarf ediyorum. Elbette her şeyin fazlasını istememek lazım bazen hayatınızın köşesine oturup, sırtını yasladığın o köşeden etrafa bakman gerek diye düşünüyorum. Elinde tuttukların ve diğer yandan elinde kaçırdıkların ve kaybettiklerin. Sonra karar veriyorum evet ben daha fazlasını istiyorum.

Umarım Blogumun yeni şeklini beğenmişsinizdir.
Mutlu hafta sonları 



6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Güzel olan blogumun yeni yüzümü? Yoksa yazı mı O Gay'cim :)

      Sil
    2. Bakalım biraz daha uğraşıyorum yorumlarını bekliyorum mutlaka :)
      Herkes kayboldu bare sen kaybolma..

      Sil
  2. "ve ona güzel bir dille hiç bişi istemediğimi ifade ettim, oda anlayışla karşıladı." -Peki şimdi, üzerinden zaman geçince, ne düşünüyorsun? Pişmanlık mı duyuyorsun, yoksa aksine, 'iyi ki bulaşmamışım' mı diyorsun?

    -dreamergay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dreamergay'cım bir kaç saat önce onun yanındaydım, yeni bir erkek arkadaş adayı ile buluşmuştu. İyi birisi olduğu için onunla bağlarımı koparamıyorum. Onun bir kaç tavrını ben karşılayamam bundan emin olduğum için bişi söylemek düşmüyor bana :)

      Boleyn Boy

      Sil

Hadi yaz birşeyler, düşünceni bilelim;