18 Eylül 2015 Cuma

Be my friend



 

Ben bunu 6. ayda yazdım galiba



   Artık değişiyorum diye zırvaladım durdum ya, işte benim o değişimlerim mevsimler gibi. Bazen kış ve sonbahar gibi uzun uzun sürer, bazen uzatmaları oynan sonra bozulur o araya gevşek gevşek yaz ayları gelir e ne demişler geldi bahar ayları gevşer gönül ayları. Uzun zaman bir birimizden ayrı kalmamızı telafi eder gibi olduk Mavişle. Ama şöyle bir şey var ben birisiyle küstüğüm zaman ya her şey eskisinden çok çok iyi olur yada eskisinden berbat olur.

   Kurduğum 4'lü grup daha da kaynaştık. Bizim okulda popüler bir grup olduğumuzu empoze etmeye çalıştım. Ben zaten tanınıyordum. Onların ayrı ayrı tanınmasından değilde bizim 4'ümüzün tanınmasından yanaydım. Çünkü insanlar bizi bir arada görmek isteyeceklerdi. Bunun için tabi ki yine de ben uğraştım diğerlerinin haberi olmadan elbette, bu yüzden okulda çevirmediğim iş kalmadı . Her köşede bizim popüler olduğumuza inandırdım. Okulun bütün itiraf sayfalarına bizi yazdım. Çünkü insanlar boş ve birilerine inanma ve liderliklerine ihtiyaçları vardır. Dördümüzün arkalarından konuşulduğumuzu ve popüler insanların arkasından konuştuğunu anlattım çünkü benim başıma çok gelen bişi, bunun farkında oldukları için onlarda inandı elbette. Hadi bakalım tahmin edin daha sonra kimin elinde kaldı bu olay? Hadi hadi. Zor değil tahmin etmek.


   Mavişle öyle bir konuma geldim ki, hiç bir zaman hayır diyemedim sanki hayır desem elimden kaçıp gidecek sandığım için diyemedim. Ve benim adıma kararlar aldı durmadan. Nereye gitse benim onunla geleceğimi düşündü sanırım. Biri bir yere çağırıyor diyelim millete evet geliyoruz diyor, dersten çıkıyoruz Boleyn falanca yere gidiyoruz, Boleyn kahve içiyoruz. Ama mesela hiç sormak yok bende salak gibi tamam, olur ve evet cevaplarından başka bir cevap vermiyorum.

  Geçen gene öyle bişi oldu çıkmadan önce Güzel Yüzlü Kızın kaldığı yere gidicez dedi, ama ben çok acıktım ondan önce yemek yiyelim zaten onun için Düz Saçlı Kız yani Çilek gelecek dedi. Her neyse biz yemek falan yiyoruz. Çilekle biz iskender yiyoruz Maviş bol salatasını yiyor. Ben dedim ki "E hani Güzel Yüzlü Kız?" diye sordum çünkü gelecek diye biliyorum yani bir şekilde buluşuşacağız diye biliyorum, Çilek dediki "Onlar Yeniköy'e gitti diyebiliyorum siz onlamı buluşacaksınız diye sordu" Ama kız Mavişe söz vermiş başka bir yere gitmiş biz şimdi muallakta kaldık. Kızı arıyoruz arıyoruz telefonu kapalı açan eden yok. Bizde midpointe geçtik ben orada gittim birde tatlı yedim. Fakir varoşlar ödeyemeyeceklerini anladıkları için hiç bir şey yiyip içmiyorlar bide gittim taze limonata içtim. Sonra Güzel Yüzlü Kız aradı noldu gibisinden, meğerse doğruymuş Yeniköy'e gitmiş. Mavişle kakara kikiri Sonra dedi bak Çileğe veriyorum dedi Güzel Yüzlü telefonda şaşırdı Çilekte mi orada diye bana verdi telefonu kandırmaca yaptı aslıda bana suratsız suratsız konuş ay sanki banane sizin probleminizden değil mi yani? Bu seferde Çileğe verdim telefonu -naber -iyi sen -iyi sonra  görüşürüz muhabbeti döndü sonra telefon kapatıldı. Ne olduğunu gram anlamadım. Maviş zaten şok oldu ne oldu gibisinden. Belli ki bir problem oluşmuş hemen araştırmacı gazeteci ruh halime döndüm bu gözlemlerim sonucunda Çileğin suçlu olduğunu öğrendim, bunu aptala sorsan anlar gerçi, Maviş orada aseksüel Türkücü gibi demeçler verip etrafa bakınıyor ama dinlemekten asla kaçınmıyor

  Bir taraftandı korkuyorum Çilek beni tersliyecek diye çünkü Güzel Yüzlü arayana kadar bizde kakara kikiri yapıyorduk, herkes bir duruldu hani bozuldular bi morardılar. Ben konuyla alakası yok Maviş söz verdi diye oturuyorum. Sessiz sessiz oturdum...



   ---20.08.2015---


    Ne mi oldu? O günden sonra her şey ama her şey tepe taklak oldu. Resmen bi oyunun içinde kaldım. Oyun kurucuyken biranda oyunun tam ortasında kaldım, ve biranda Güzel yüzlü kız sayesinde oyundan saf dışı edildim. Bu darbeyi asla ve asla unutmam, Mavi gözden de olmuş oldum. Evet bir zamanlar Mavi göze hayrandım, oda sanırım çok zayıf anımda onu tanımamdan kaynaklanan bir şeydi. Cidden şimdi dönüp o küçük döneme bakıyorum da cidden ama cidden zaman kaybıydı veya boş bir uğraştı benim için. Sadece onların g*tlerini kaldırmaktan başka bir şey yapmadım. Gram konuşmaya tenezzül edilmeyecek insanlardı ama ben muhatap olunası insanlar haline getirdim. Başkalarının yanlarında onları övdüm.

-Peki Boleyn deydimi bütün bu olanlar?

   Aslında evet biraz, planlarım... Her şey planlarım dahilindeydi. Ah ne diyebilirim ki mükemmel bir şey elde etmedim elbette, 4 senelik kalkınma planım suya düştü gibi ama (gibi diyorum çünkü güzel yüzlü kız bana geçen gün yazdı..) Elimde ne kaldı izin verinde size sayayım, hem bu bir köşede dursun belki sonra ki yıllarda dönüp bakarım ne kadar ilerleme kayıt etmişim;

-Çok iyi bir dedikodu grubum var, herkesin haberini rahatça alabiliyorum. (Bu grubun içinde Güzel yüzlü kız yok) / 18.09.2015'ile gelen edit bu dedikodunu çok tuhaf bir şekilde 3e katladım.

-Bayan hocaların hepsi demiyimde bir kısmı, kampüsün neresinde görürse görsün beni mıncır mıncır öpüp sarılıyorlar aram baya iyi ki kimseyle böyle değiller, iyi referanslar edindiğimi düşünüyorum.

-Hazırlığı yüksek puanla bitirdiğime kendimi inandırdım. Kaç puanla bitirildiğini veya sıralama söylenmedi ama ilk 3'de varımdır.

-Çilek gözümün önünde şuanda olmadığı için göbeği açık 1980-1990 modasından kurtulduğuma mutluyum.

-1. ve 2. sınıflarda küçük bir hayran kitlem oluştu. Bu kitleyi lisede de olduğu gibi büyütme planım stabil.

-Güzel yüzlü kızdan yaklaşık 1000 tl alacağım varken, küstük./ 18.09.2015'ile gelen elit benden başka 10 kişiye daha borcu olduğunu öğrendim. O para bana dönmez.


-Maviş hayatımda tamamen yok (çokta şeysimde)

-Kampüste çalışan öğrencileri görünce heveslendim bende kampüste çalışmak istedim ama başvurular elden verilmek zorundaymış ama ben tatildeyim. (kaçırdığım fırsat bir)

-Spora başlıcam (başlıyalı bir ayı geçti)

-Ehliyet alıcam(yıl sonundan sonra, kaçırılan fırsat iki)

-Saç bakımına gitmem gerek bunun için düzgün bir yer bulmam lazım.(hala bulamadım)

-Blogumu düzenlemem lazım(düzenlemedi)

-Meletonin almayı düşünüyorum.(alamadı)

-Chanel göz çevresine ihtiyacım var.(gözleri çıktı)

-Erkek arkadaşa ihtiyacım var.(aynaya baktın mı sen hiç?)

-Estetik olmama gerektiğini düşünüyorum.(düşünmeye devam et)

...

-Ailem okul paramı yüzüme vurmaya başladı, bu yüzden iş başvurusunda bulundum dönen olmadı, onu yerine bir banka bana teklifte bulundu bende biran heyecanlanıp red ettim. Bana burs verecek bütün şirketlere selam olsun :*




   ---18.09.2015---


   Ihmm tek başlığa her şey sığdırdım çünkü, artık Mavi göz hakkında konuşmak istemiyorum onu görmekte, hayır düşmanlığım yok ama kafada bitirdim. Umurumda değil açıkçası, okulda ortam kaygısı beslemek gerçekten boktan bir şey size mal gibi şeyler yaptırıyor bu Mavi göz içinde geçerli oldu. Mal mal insanlarla takılır, takıldığı adamlar gidip okulun köşe başından bonzai falan alıyor sanırım bişiler alıyorlar buna eminim ama ne olduğu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Yazın dibime kadar geldi birtek Çileği gördüm  (bunu da çileğin snapinden gördüm) Yemin ediyorum beni gelip görmemesi gram umurumda değil, o malı yemen ertesi gün ayağıma getirtirdim ama yapmadım..

   Çilek bu kızın sonu pavyonda biter herhalde bilemiyorum kızda acayip bir bar ve alkol merakı var, yazında aynı mekana üst üste gitme rekoru ve ucuz içki tüketim ödülünü kazanan saçma insanlardan. Mavi göz şunu ne zaman düzecek gerçekten merak ettiğim konular arasında.
Yazın birde bana mesaj atıyor -Tatlı minnoşum neredesin +Canım aynı yerdeyiz -Ay öylemi bebeğim hemen görüşüyoruz <3 +hı hı hemen.

   Yaklaşık 6 saat önce Güzel yüzlü kız hakkında öğrenmediğim şey kalmadı, yani her halde kimse kimseye borculu kalmak istemez yani bilemiyorum isteyen de vardır belki bilemiyorum. Dolandırıldım gözüyle bakmıyorum belki koşulları elvermiyordur. Ama bende başka bir çok kişiye borcu olduğunu öğrendim. Oda arkadaşının kredi kartını kendinin kartı gibi kullandığını öğrendim evet şok oldu hemde çok fazla çünkü bu olay on ay sürmüş ve kızcağız kendi harçlığını ikiye bölüşmüş olarak ayarlamak zorunda kalmış. İnsanları kullanmış gibi yani bence bu dolandırıcılık gibi bir şey, bilemiyorum. Herkese bir bir yanaşmaya çalışmış yaz boyunca whatsapplardan. Evet, bende dahil. -Neredesin +Aynı şehirdeyiz -Özlendim. Elbette cevap vermedim. Güzel yüzlü bu sefer iyi çuvalladı onu bekleyen sinirli bir kalabalık var.. Ne yapacağına karar verse iyi olur.. Yada vermesin onun kararları belli ki düzgün olmuyor.





Size bunları toplu olarak sundum üzgünüm.
Yo aslında değilim tek yazıda kurtuldum.

 Ve Yaz Bitti...
    

2 yorum:

  1. Boleyn , bebeğim nolmuş böyle ya :((((
    Bazen böyle kahpe arkadaşlardan "kötü" şekilde ayrılmak pek insanın içine su serpmese de en azından öyle saçma salak insanlardan kurtulduğuna seviniyor insan. Biliyorsun benim de vardı öyle bir grup kötü şekilde ayrıldım ama su an çok şükür iyiyim. Ama sende iyi olacaksın önceleri yüzlerini gördükçe böyle tüylerin ters dönüyor ama sonra bi ukalalik bir güven bir ego geliyor ve tepeden bakmaya başlıyorsun onlara. Mesela onları görünce yolumu değiştirirken artık onların üstüne üstüne gidiyorum onlar kaçıyor benden artık.

    Kocaman sarıldım sana. İyi ol.

    YanıtlaSil
  2. Boleyn , bebeğim nolmuş böyle ya :((((
    Bazen böyle kahpe arkadaşlardan "kötü" şekilde ayrılmak pek insanın içine su serpmese de en azından öyle saçma salak insanlardan kurtulduğuna seviniyor insan. Biliyorsun benim de vardı öyle bir grup kötü şekilde ayrıldım ama su an çok şükür iyiyim. Ama sende iyi olacaksın önceleri yüzlerini gördükçe böyle tüylerin ters dönüyor ama sonra bi ukalalik bir güven bir ego geliyor ve tepeden bakmaya başlıyorsun onlara. Mesela onları görünce yolumu değiştirirken artık onların üstüne üstüne gidiyorum onlar kaçıyor benden artık.

    Kocaman sarıldım sana. İyi ol.

    YanıtlaSil

Hadi yaz birşeyler, düşünceni bilelim;