3 Şubat 2015 Salı

Erkekleri Tavlamanın 20,5 Yolu




   Merhabalar, yaklaşan sevgililer gününü takvimde gördüğümde şoka uğradım ve bugün size dışarıdan büyük bir dünya gibi görünün ama aslında küçük köylerini, bir güneş sistemi gibi gösteren erkeklerin radarlarına girmenin aslında ne kadar çok kolay olduğunu anlatacağım. Ah evet bu konuyu yazan ben deniz hala bakire (Kayalıklar bakiresi ünvanı bir Meryem ananın iki benim ünvanım bunda taviz vermem Asla!) Boleyn Boy'cuğunuz verecek.

   *Bu yöntemler %100 işe yaradığı gibi hiç bir siteden alıntı olmayıp öz mü öz benim yöntemlerimdir (Soluğu google'da aldı :p)

   Bu tavmala taktiklerini ben yazdığıma göre ben bir erkeğim, bir erkeğin bir erkeği tavlamasının ne kadar zor olacağını tahmin ediyorsunuzdur (tabi bu karşıdaki erkeğin cinsel yönelimini veya sekse bakış açısını bilip bilmediğinize göre değişecektir) Bu maddeleri bir kadında rahatlıkla uygulaya bilmektedir.

   1.Ne istediğinizi bilin 
   Ben bu gavattan ne istiyorum? Bunu kendinize iyice bir sorun ondan sonra yazının devamını okuyun. Radarına girsem arkadaş kalsam yeter, hoşlansın yeter, yatağa atıyım kafi, instagramdaki bütün fotolarımı favlasın, bana face book, twitter, myspace, instagram, kik, snap, whatsapp, blogger, you tube, banka kartı, kredi kartı, e devlet, DNA şifresini hatta donuna kadar versin diyorsan bu yazıyı okumaya devam et, çünkü içindeki şeytanın yarısı şuanda bu yazının devamını yazıyor. Birada gel dövme falan yaptıralım yada en azından sen yaptır.


   2.Smile
   En son unutacağınız madde bu olsun. Güler yüzlü insanlar her zaman pozitif enerji yayan mutlu izlenimi verir, içiniz kan ağlasa, ayağınızın serçe parmağını çarpsanız bile gülümseyin. Kimse yanında somurtan bir insan istemez. Onun çirkin kız arkadaşları trip attıklarında mutlaka somurtacaktır, bir ipte iki cambaz olamaz değil mi? Sizinle en kısa zaman da iletişime geçecektir, neden geçmesin ki :)  


   3.Bakım, bakım, bakım
   Sen kalk dilber ay gibi gel, çocuğa gözünü dik sonra Boleyn boy yardım et, yemezler canım. O Cara delevingne kaşların bir düzene girecek. Siyah noktalar haftada bir kez sıkılacak, maskeler yapılacak, saçlar taranacak yağlı bakımlar yapılacak, sivilceler tedavi edilecek o lekeler fondötenle kapatılacak. Ben bir sivilcem çıksa bizona dönüyorum çocuk neden dönüp baksın diyorsan sen eşittir ben. Pes etmek mi asla! Bu yola baş koyduysanız Pucca'nın ilk 3 ay kuralı geçerli. Güzelliğinizin doruk noktasına çıkmalısınız elde etmek istediğinizi alınca zaten her şeyi salacaksınız. Kozmetik anaya kendinizi bırakın. O yüz parlayacak PARLAYACAK!





   4.Ölüm diyeti
    İşte size devletler arasında sır gibi kanunlarla korunan formül. Bu formül açığa çıkarsa ülke kargaşası çıkacağı için sır gibi saklanıyor. Forma girmek formda görünmek sanıldığı gibi zor değil merak etmeyin. Fit bir vücudu herkes sever özellikle de erkekler. Şekle girmiş bir vücuda bayılırlar, hayran hayran izleyip instagramda like etmeyi asla ihmal etmezler. İşte ölüm diyetine girmek için tamda doğru zaman!
 

   5. O kıyafet konuşacak
   İyi giyinmeye özen gösterin, özellikle temiz, kokusuz, fosforsuz ve göz yoran şeyler giymekten zinhar kaçının unutmayın dikkat çekmiş olmuyorsunuz, bu hipnoz etkisi değil, bunu öyle bir şey sanmayın. Tv'de en sevmediğiniz reklam müziğini nasıl ezbere bildiğimizi hepimiz iyi biliyoruz, iğreniyorsunuzdur ama akla geliyorsunuz, korkunç bir hatıradan farksız. En azından ben bakmazdım.
  

   6.Spor yapıyor musun hayır squat yapıyorum
   Kızlar güncel geldi 4. maddeyi unutun (şaka -_- maalesef hala o vücut şekle girecek) Azıcık erkeklerle takıldıysanız ve eğer erkekseniz bunu mutlaka duymuşsunuzdur. Kalça, kalça, daha çok kalça. Bu sırrı hala nasıl paylaşıyorum hiç bir fikrim yok bu maddeyi okuduktan 5 dk sonra unutun pls. Squat'lı k*ç'ın nasıl daha kalkık dolgun ve sıkı olduğu gerçeğini hiç bir şey değiştirmiyor. Lütfen kendinize bunun için zaman ayırılın çünkü buna gerçekten bayılıyorlar. Yalnız bu kural bugüne kadar 4 kişide işe yaramadı Jennifer lopez kalçası, Nicki minaj kalçası, Beyonce kalçası vede kim kardashian. Kızlar hayır siz değil gerçek kızlar lütfen tayt giymeyi bırakın!





   7.İmza 
   Gerek oldukça duşunuzu almayı mutlaka unutmayın. Onun dışında paraya kıyıp kendinize 2 parfüm alın birini mutlaka onunla buluştuğunuzda kullanın ama aynı parfüm olmasına lütfen özen gösterin, bu sizin imzanın gibi olacak. İmza her zaman kalır değil mi :) Bir yerde onun burnuna bu koku geldikçe aklına siz geleceksiniz. Eğer bir gün sevgili olup ayrıldığınızda her o koku geldiği zaman burunları sürtecek. 

   8.İlgi 
   İlginizi üzerinizden asla eksik etmeyin bir sevgili bir arkadaş gibi değil ama gene elinizin onun üstünde olduğunuzdan emin olun. Asla ve asla çok fazla sıkmayın, avucunuzun içindeki bir balık gibi sıktıkça kayıp gidecektir. Ama mesela bir selamı sabahı üstünden asla eksik etmeyin, hasta geberiyor olsanızda o selam verilecek! Lakin -Boleyn ilk adımı ben atmam diyorsanız benden size notella; az dur o ayı gelip senin paspasında yatacak o günler çok yakın kuşum sen hiç merak etme. 

   9.Gay olmak
   Yada olmama önemli değil bu prensipler her zaman tutar, erkekler de kaçanı kovalamak gibi bir av köpeği edası vardır, kızda olsanız erkek de olsanız bu taktik bi erkeğe söker. O kaçan yakalanacak arkadaş, siz hiç merak etmeyin. Kararında yapın bu işi, fazla uzatmayın.
  
   10.Wo-Man in love (Bu madde önemli)  
   Geç o şapşal aşık edalarını sırıl sıklam aşık olduğunu biliyoruz ama gidip bunu ona söyler sen ve eğer o ipleri elinden bir kaçırırsan, daha bu maddeye kadar gelmiş olup gerisini okuyamama ortamı yaratmışsındır demek oluyor. Öyle aşıksındır gözün hiç bir şeyi görmüyordur. Yağmurda sırıl sıklam ıslanıp en acılı Mariah carey şarkısı dinliyorsunuzdur. Arasa hemen gidecek, öl dese öleceksiniz. Boleyn boy hakkını helal etmez. 
   
   Saçmalamayın ben her zaman güçlü tarafımdır. 
*Ararsa ilk açmam/ açmayın.
*Çağırırsa gitmem/gitmeyin.
*Hayır derim, reddederim/red edin
Bu sizi ulaşılmaz gösterecektir.  Merak etmeyin yeşil çam'daki ya benim ya kara toprağınsın kuralı hala işe yarıyor, o kısıma Allah güncel vermedi çok şükür, Ya Rabbim (kalp)

    11.Aptal kızlar seviliyor ama :((
   Yok öyle bir dünya aptal sarışın olayı 2002-2007 arasında bir fenomendi ama şuan onlar tam bir amele olarak anılıyor. Bir keresinde sınıfımdaki bir sarışın kız, kurban bayramında kurbanların canlı canlı kesildiği için ağlayıp ertesi gün okula koyun getirip Atatürk büstüne bağlamıştı. Sorry canım İntegral çözen kız ertesi sene mezun olup Boğaziçini kazanıp en yakışıklı çocuğa nikahı basmıştı.
   Kültürlü olun her konu hakkında hemen hemen bir bilginiz olsun, o hani suskunluk anı oluyor ya ha-h tam o kısımda onun ilgi alanı olan bir şey sorun, tamam o şeyin cevabını biliyorsun hatta yanlış anlatsa bile o çeneyi kapatacaksın ve hayran hayran dinlemeye koyulacaksın. Ve eğer doğru olan bir şeyi yanlış bir şekilde anlatıyorsa muhtemelen oda o an can çekişiyordur ama seni cevapsız bırakmak istemiyordur. O an hemen konu değiştirin.Canım bu yaz neyapacaksın? Ya sen hiç kaşa gittin mi çok güzel olduğunu okumuştum..


    12.Yön verin
   Erkekler yönlendirilmeye bayılırlar, adeta bir anne rolü gibi gelir onlara ki erkekler anneleri gibi bir kişilikte birini ararlar. O rol de tabi ki bize kalıyor. Gideceğiniz bir mekanı siz seçin, planı siz kurun ama aslında o kuruyormuş o yön veriyormuş izlenimi verim tam bu noktada diğer madde devreye giriyor.

   13.-mış cılık
   Bir erkek isteklerini asla dile getirmezken siz niye getiresiniz ki. 
Dört gözünüzü masaya koyun, hatta  arkadaşlarından bile gözlerini isteyin, az zeki olun. Açıkmışsa acıkdığını söylemez sorar -Açıktın mı bir şeyler yemek istermişin? Asla asla hayır demeyin çünkü manyak açıkmıştır, tok olsan bile yiyeceksin. Sen de açıkmış gibi yapıcaksın. Üşüdüyse var ya asla orada buz kalıbı olup yere düşse  bile üşüdüm demez, erkekliği gider yoksa. Bunu siz anlayacaksınız, burada görev size düşüyor. O eller skinny pantolon ceplerine  girdiyse -üşüdüm ben hadi içeri gidelim demek size düşer.

   Keza bu sefer sen bir şey istedin aynı taktik yine burada sökecek. (bir önceki maddeyi hatırlayın bkz 12) Siz istiyorsunuz ama o istiyor gibi gösterip o yönlendiriyor izlenimi verip emele ulaşmak. Bu kısımda "sen de daha önce gitmek istiyordun" gibi şeyleri söylemekten asla çekinmeyin, böyle bir şey söylediklerini muhtemelen hatırlayamadıkları için size a evet hadi gidelim mi demesi kaçınılmaz.

   
   14. Sosyal media
   Asla o takip etmeden etmeyin, ilk o gelsin kuralı işte burada gerçekleşiyor. Allah'a çok şükür arkadaşlarımda bile hiç kimseyi ilk ben takip etmedim. Tamam biliyorum Face book kullanan kalmadı ama face booktaki doğum günü hatırlatıcısının ne kadar büyük önem arz ettiğini ikimizde biliyoruz, resmen kutsal bilgi mahiyetindedir o bilgi bizim için adet ha Da'vincinin şifresidir. Hesabı mı kilitli hemen şu yönteme geçin. O şanslı beyefendinin instagram hesabını da buldunuz ne o bu hesabı da mı kilitli? Ne demek ya!! O sexy fotoğraflardan mahrum kaldığınız uykusuz gecelere bir son verin tam o sırada sahte instagram hesabı devreye giriyor aynı şey twitter içinde geçerli benim böyle böyle 138 sahte hesabım var. Bir bakarsınız instagrama ilerdeki kayınvalidenizin fotoğrafını da koymuş. Kayınvalide gözüne girmek daha kolay valla onu da isterseniz sonra anlatırım. Her neyse bil hassa check'in yaptığı yerleri özellikle öğrenin, bir gün yanlışlıkla orada karşılaşacaksınız yani yanlışlıkla olduğunu sadece o bilecek en azından :D Özetle; erkeğiniz nelerden hoşlanır, ne dinler, ne içer, nerede takılır, bunları adet a bir dedektif edasıyla beyninizin iç zarlarına kazıyoruz.  Sonra bunları çok güzel kullanıcazzzzz kıymettlimissssss


   15. Alo burç yorumcusu teyze mı?
   Bazı insanlar bire bir  kendi burçlarını yansıtırken bazıları kesinlikle yansıtmayı bırakın, yükseleni alçalanı , kasisini, virajını yansıtmaktadır 2. kısımsa eğer işiniz zor size kolay gelsin. Face book'tan veya başka bir vasıta ile ( dedikoducu arkadaş grubu) öğrendiğimiz doğum günün hangi burç olduğunu öğreniyoruz ve Google'de şu kriterleri arıyoruz 

XXX burcu erkeği
XXX burcu erkeği genel özellikleri
XXX burcu erkeği etkileme yolları
XXX burcu erkeği nasıl etkilenir

   Erkeğinizin bir çok özelliğini bu yolla öğreneceksiniz. Bilmediğiniz alışkanlıktan tutun hangi huylarının kötü olduğunu, hangi huylarının daha iyi olduğunu. Mesela bazı burç erkeklerinin övülmekten çok hoşlanırken bazısının hiç hoşlanmadığını öğreneceksiniz. Şahsen Mavi gözlü erkeğimin özgürlük düşkünü olduğunu ve dolayısıyla bir motor manyağı olduğunu nasıl öğrene bildiğimi sanıyorsunuz. Giydiği dona kadar öğrendim ben BOLEYN BOY'UM BANA SAKSI MUAMELEMESİ YAPAMAZSINIZ.

   
   16.Gözler kalbin aynasıdır
   İnanın kendinizden emin bakışlar aradaki her şeyi kaldırıyor. Gözlerler ister yatağa gidersiniz ister nikah masasına. Burada dikkat etmeniz gereken konuşma sırasında bazen sol bazen sağ gözüne odaklanın bu güven verecektir, ikisi arasındaki mekik dokumaya çalışmayın sırası tam olarak burası değil. Gerek gördüğünüz kısımlar da gözlerinizi kısmayı veya açmayı unutmayın. Konuşma sırasında hafif baş hareketleri yapın unutmayın bu bir manipülasyon tekniğidir, ama o eyes contactı asla koparmayın. Eğer bir şeyler anlatıyorsa işte onun iki gözü arasında yavaş yavaş gezinemeye başlayın, ormandaki ağaçlar arasında gezinir gibi yavaş yavaş etrafa bakına bakına.
 
   17.Doğal
   Bu yalanı herkes söylüyor, sizinde söylemeniz de bir  sakınca yok elbette. Her zaman doğal olduğunuzu yeri geldiğinde vurgula. Ama çokta doğal davranma ki adam kaçmasın, bu hareketlerin doğalmış gibi gibi şey et.

    18.Asla fazla soru yok
   Erkekler hesap sorulmasından yada soru sorulmasından fazla hatta hiç hoşlanmazlar. O an tıpkı ahiretteki sorgu meleklerinden farkınız kalmayacaktır. Gerilir, sıkılır bunalır içi dışına çıkar kaçacak yer ar arar yada yalan söyler. Avımızı ürkütmek istermiyiz? Asla


   19.Onun egosu üstüne, ego yoktur.
   Hangi ülke kurduğu krallık üstüne başka bir krallık ister tabi ki biz hariç, biz ki o tarihte bahsedilen lanetlenmiş illet edilmiş, devlet işlerine karışılmış kraliçeleriz, prensesleriz, düşesleriz..
Kaleyi içten içte fetih edeceğiz hiç merak etmeyin ama yeri gelince onların tahtlarını, kişiliklerini, güçlü kollarını bir bir azar azar öveceğiz ki koltuk altları kabaracak. Abartıya kaçmayacağız.

   20.abra kadavra
   Baktınız bu kuralların hiç biri işe yaramadı (-ki imkansız) ya siz doğru yapamamışsınızdır, yada çok öküz birini elde etmeye çalışıyorsunuzdur. Bu durumda erkeğimizin gerek yanlışlıkla gerek yolarak saçından bir örnek alıyoruz. Mahallenin koca karılarının konseyi huzurunda bağlama büyüsü yaptırıyoruz, ki bunu katiyen kesin suretle önermiyoruz, kesin sonuçlar elde etmiyoruz onun yerine diğer minik maddemiz var.

    20,5.Estetik cerrahinin kutsal eldivenleri adına.
   Ağazımızı burnumuzu kırdırıp her yerimizi baştan aşağı yeniden istediğimiz gibi yaptırıyoruz ve bize bakmayan çocuk peşinize düştüğünde bu sefer siz ona bakmayıp Hollywood ünlüleriyle yatıp kalkmaya başlayıp 27 yaşında intihar ediyorsunuz..

   Bol şans.
   Xoxo 

20 yorum:

  1. neden özellikle 27 yaş ve donuna kadar nasıl öğrenebiliyosun ya? hangi falcı numarasını istiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Mihael S. çünkü Hollywood'da intihar vey ölüm yaşı hep genç yaşta gelmiştir. 27'im gelince bende gidicem because i'm fabulous!!

      Öğrenirim ben ;)) Falcılardan medet ummayın çıkıp çıkıp Boleyn boy'a gelin anacım çıkıp çıkıp gelin.

      Boleyn boy
      xoxo

      Sil
    2. hazırlık okuyom ben diyosun yani :) I'm fabulous too, let's go together ;) e sen aç bi fal gelelim boleyncim... :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Minik ama yüreği bir okdar büyük aşkısı ;
      Hoşgüzel yazmışsın tatlım sürtüklüğe giden yol vol 1 olarak'ta adlandırabiliriz bu konuyu gelelim gerçekliğine tartışılır bu cok neden diye sorucaksan bunları yapıpta odun bir sevgili adayıyla iseniz işe yaramaz aynı şekilde katien asla ben gay değilim diyen heterolar ama aktiv rolü üslenen aslaklara'da denemeyin etki tepki yapmasın olurmu az abla sözü dinleyin kendiniz olun bakımınıza özen gösterin çok yüz vermeyin MJG'den Öpücükler bebeğim <3

      Sil
    2. Ay sen ne tatlı bir şeysin yaağğğ..
      Anacım benim yöntemlerim, yüzde yüz tutmu diyorum ne demek gerçekliği tartışılır :O Odun sevgililer dize getirilir yaneğğ.
      Ay bütün maddelerimi silip atmış resmen :D

      Aşk! Öptüm kuytuda.

      Sil
  3. Annam ne güzel bir yazı olmuş böyle içimi açtın *.* Amma bende bir problem var kiii; erkek çok uygulayacağım bu söylediğin taktikleri ama beğendiğim çocuk yok ühühü :'( Zor beğeniyorum ay evde kalcam yazık bana :D Bak karakterini beğenmiyorum görünüşte ne taşlar var allahım o taşlar bana geliyor hemide kumral kaslı maslı ♡ Ama tek kusurları var beyinleri yok :/ Aptal sarışın dediğin şey burda devreye giriyor aptal kaslı yakışıklı erkek adı altında :D Bari benim gibi garibana da taktik ver kültürlü böyle o verilen beyni kullanabilen nazik düşünceli duygusal bir erkek bulmanın yolları başlığı altında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim :)) Nedemek erkek yok :O
      Bende çok zor beğeniyorum, mesela ben birine beğeniyorum uzaktan uzağa kesiyorum bir salakça veye iğrenç hareketini görünce gözümde resmen bitiyor üstünü çiziyorum. Yani sen eşittir ben :(( Ay nedemek kumral kaslı :O Ben şunu fark ettim kas oranı arttıkça beyinden gidiyor, tabi bazıları için geçerli değil bu. Kızım bu taktikler her şekilde işe yarıyor. Ama sen beddua almışsın galiba, basiretin bağlanmış :D

      Boleyn boy

      Sil
    2. Hahah olabilir basiretim bağlandı resmen asdfgh :D Amaaa yeni ders programındaki derslerin çoğu ortak ders bu demek oluyor ki belkim birini bulabilirim :D Hadi inşallah :D işte o zaman taktiklerini deniyeceğim yani yarın hemmen deniyorum gözüme kestirdiğim olursa :D

      Sil
    3. Yaşasın! ya lütfen bana olanlardan haber ver!!

      Unutma napıyorduk avımızı ürkütmüyorduk ;)

      Boleyn boy

      Sil
  4. Haber vermez miyim ayıp ettin ! :D
    şimdi böyle diyince heycanlandim :D şu 1 hafta da gözüme kestircem *.* evvet avımı pusuya yatmış bir Kaplan gibi ürkütmeyeceğim kkk :D bu sefer birini begencem hissediyorum kıymetlisssss *.* en yakın zaman da gelişmelerle görüşmek üzere *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takipteyim ;)
      Elim ayağım titredi valla :) kıymetlisssss..

      Sil
    2. Bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum :D elimde var bi tane hem akıllı , hem benim gibi hayvan sever , hemde kültürlü ve şiirle ilgileniyor ! *.* Amaninnn yaşadım ben ama küçük bir sorunumuz var kiymetlimiss :/

      Sil
    3. İlk tepkim NE ADAM KILLI MI? Ha ne tamam akıllıysa sorun yok :D Oha kap o çocuğu <3 Ya ne sorunu :( sorun istemiyoz biz :((

      Sil
    4. Vay anam vay ne dedi kodular dönüyormusta haberimiz yok yazdım bunu köşeye aşkısı <3

      Sil
    5. Yah sensiz dedikodu haram bana en Marjinalim benim ^^

      Sil
  5. Hahah killi değil de yani tek kusuru aynı ilde yaşamıyoruzz :( bi tane daha sorun var ki ay onu da özelden dicem hangauta yazcam bak tamam mı çok önemli :'( bende sorun istemiyorum kuzum ama gidişat öyle

    YanıtlaSil
  6. inşallah o çocuk benim olacağk *_*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah balım, entellektüel görünmeyide unutma :)
      Olursa (ki olacak) meail atmayı unutma bana

      Sil
  7. Mummys Gold Casino (Quickspin) - Jackson, MS - JT Hub
    Mummys Gold Casino (Quickspin). 강원도 출장안마 1.3K. 양주 출장안마 2K subscribers. Subscribe. 사천 출장샵 Mummys Gold Casino is the latest and 목포 출장안마 greatest 청주 출장마사지 casino in Mississippi.

    YanıtlaSil

Hadi yaz birşeyler, düşünceni bilelim;