19 Haziran 2014 Perşembe

Geç Gelen İlk Mim'im


Herkese merhaba, blogumu çok özledim. 
Şu sınav dönemi (LYS) bitse de rahatlasam diyicem diyemiyorum. Babam'ın tahini çıktığı için şehir değiştirmek zorundayız. Bütün düzenim yine bozuluyor. Şuan oturduğumuz şehire bile çok zor alışmıştım. Şimdi aynılarını yeniden mi yaşıyacağım?
Neyse size bunlardan sonra bahsederim ama önce geç ve en son bana gelen Mim'i cevaplamalıyım :))
Bana kimse Mim vermiyecek sanıp çok üzülmüştüm. Ama sağolsun Aleph beni Mim'lemiş :) Ona buradan çok teşekkür ederim.

     Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?

   Açık? ne açık .
Ihm ilişki hemde açığından. Bir çok gay ve lezbiyenin hatta bütün eşcinsel aleminin çoğunun yaşadığı bu açık ilişkiyi hiç uygun bulmadığım gibi böyle bir ilişki içinde de olmadım. Bir ilişkim olacaksa eğer o kişi tamamen bana ait olmalı.


     Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine özen gösterenler sadece eşcinseller midir? Dar pantolon giyen birisi hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünmeli miyiz? Bu böyle güzel nasıl kabardı (ahah pastalı reklama gönderme lol) Örneğin iç çamaşırı alırken seçimlerine dikkat eder mi yoksa don olsun derli toplu tutsun yeter mi? 

   Toplumda bir kaç gay yüzünden oluşan kavramdan dolayı iyi giyinirsen gay damgası yersin algısı oluş. Çoğu hetero insan pembe, mor, turuncu gibi renkleri hayatlarından çıkardı. Babama pembe gömlek alsan beni, Venüs'ün magmasına gömer. Peki ya kimin yüzünden?

   Evet ne yazık ki her eşcinsel'in marka takıntısı olmasa da çoğu giyimine özen göstermeye çalışır ama başarılı olmuştur ama olamamıştır buna siz karar verin. Dar pantolon meseleside yukarıda bahsettiğim algıdan kaynaklanan bir yanlış anlaşılmadır. Her dar pantolon giyenin gay olma yüzdesi %75.

   Don alırken ... benim donlarımı annem alır :D Ama aldığı donlar hepsi marka vede boxer, slip karışık alır.

     Küçükken bebek oyuncakların var mıydı? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız mı erkek arkadaşın mı vardı?

   Ablamın bile bebekleri yoktu :D bir sürü değişik oyuncağız vardı ama barbie'miz falan yoktu. Bebeklerle oynamışlığım yok ama bir bebek vardı Chucky bebeği gibi büyüktü saçları pembe, cinsiyeti belli değildi. Bir iki kez evcilik oynadım sanırım onda da doktor ve baba olmuştum, kız beni öpmeye çalışıyordu habire.

   Küçükken apartmanımızda ve çevremizde hiç erkek arkadaşım yoktu. Hatta apartmanda bir ablam bir ben vardı. 5-6 erkek arkadaşım vardı ama çok kız arkadaşım vardı.

     Genelde yabancı müzik mi dinlersiniz? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece ayırarak oturabiliyor musun? (ahahah)

    Hep yabancı dinlerim. Ama bu demek değil ki Türkçe dinlemiyorum. Eğer 90 yabancı şarkı dinliyorsam 10 tane Türkçe dinliyorum. Türkler biraz daha az özenti müzik yapsa daha çok Türkçe dinleyeceğime eminim.

   Kulağıma hoş gelen bütün müzikleri dinlerim ama en çok pop, hipop, country, elektronik.

   Dans ah dans hatta en çok sevdiğim ve en az yaptığım şey, keşke bende harika dans edebilseydim. Keşke dans okulları daha yaygın olsa ve keşke dans eden insanlara böyle garip gözlerle bakmasa insanlar. Sokak dansçıları daha yaygın olsa. Bir yerde okumuştum dans etmek ruhun çığlık atması gibiymiş..

   Ah evet bacağımı 180 derece açtım ondan dolayı şuan bacaklarım alçıda vede testislerim bağışlandı  :D :D
180 derece açamasamda oldukça esneğim küçükken ablamla birlikte jimnastiğe gitmişliğim var.


     Fantezilerin var mıdır? Bir iki tane serpiştirsene, mesela asansör de ya da paraşütle beraber atlayıp öhüm :S gibi gibi 
    Fantezilerimi burada anlatsam bu blog an itibaren kapatılır. Sonra Tayip benim bloğumu ibret olarak gösteriri ve diğer bogger arkadaşların blogları kapatılır hahaha :D

   Efenim uçakta tuvalet kabininde mi dersin, jakuzi de mi dersin, havalandırma boşluğunda mı dersin neler neler var bende :D
NEXT, NEXT, NEXT


     Ex den next olur mu? :) Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?

   Ex'im Next'im olmadığı için yorum yapamayacağım ama çok çöp çatanlık yaptığım için yorum yapabilirim sanırım.Sevgili ile arkadaş neden kalınmasın? O kadar yaşanmışlık boşuna mı? Birbirinizin yüzüne bakamayacak kadar ne dediniz birbirinize?

   Benimde sevgili deneyimim olunca gözlemlerimi size anlatırım :)



     Pisuvar takıntınız var mı? Beden dersleri ile aranız nasıl?

   Pisuvar is my horror dream. Hayır çok korkunç 1-2 kez o aptal yere işemişliğim var.
O şeyini oradan çıkarıp nasıl kimse görmeden tutup işeyebiliyorsun o kısmı anlamış değilim. İşerken neden duvara bakılır? Neden yandakilerin pipilerine bakılmaz? :D Madem kimsenin pipisini göremiyorum neden pisuvarda işiyim ki. Yok hayır ben klozet çoçuğuyum.Hem ayakta işemek günah :D Ayrıca o kadar boş yer varken gelip yanında işiyenleri de anlamış değilim.


   Beden dersleriyle aram her zaman iyiydi orta okulda, okul takımındaydım, lisanslı oyuncuydum. Ablamda aynı şekilde lisanslıydım.. Lisede de son sınıfta voleyboll takımındaydım. Soyunma odası korkusu lise1'de olmuştu sonra şehir değiştirmiştik beden salonu falanda yoktu zaten.


     Sizce eşcinseller narsist midir?
   Narsistliğin bilinen bazı maddeleri vardır ilk önce onlara bi bakalım onlar üstünden yorum yapalım
1- Egoist insanlardır. Dünyada sadece kendilerinin olduklarına inanırlar.(Bitch pls I'm fab.- kesinlikle)
2- Kendilerini başkalarının yerine koyamazlar. Empati yapma özelliğine sahip değillerdir.(Eşcinsellerin çoğunun empati yaptığını düşünüyorum ve bu maddeyi eliyorum.)
3- Şöhret, para ve toplumda üst düzey bir yerde olma gibi hayalleri vardır.(Birgün hepiniz benim için çalışacaksınız!!- Kimin hayali değilki)
4- Başarılı insanlara karşı kin beslemek ve nefret duymak. (Biri de sormuyor ki Britney neden Bitch)
5- Eleştiriye açık olmama durumu. (Ne dedin sen?)
6- Eksiksiz yaratıldığını, mükemmel olduğunu düşünmesi (Allah var şimdi Adriana mı ben mi?- O değil de bence mükemmelliyetci olma çabası var..)



     Bir harem kur deseler haremine alacağın 5 kişi? (sevgilisi olanlar sevgilinizi 1. sıraya yazmada bak gör neler oluyor sonra ahaha)




   1-Kellan Lutz (Bu isimi başkasının bloğunda görürsem vay haline!)(Yukarıda)(Ohy ateş bastı!)



   2-Allen clippinger (Yukarıda) (Boynuzlarını yerim)



   3-Bruno Mars 
 (Kıvırcık saçlarını şekillendirince çok sempatik ve yakışıklı oluyor.)
(Ayrıca bize çizdiği aşk adamı figürü ile daha da çekici olduğun inanıyorum) (Yukarıda)


   4-Bay x
 (İsmini vermek istemediğim bir yakışıklı kendisi ne ünlü nede model. O benim gizli aşkım oyş) (Yukarıda)




   5-Hürrem
(Rakipsiz haremi ben neyleyim değil mi? Bana birde dişli bir rakip lazım ki haremde uğruna savaştığım adamın tadı baldan geçilmesin :))) (Yukarıda)

BONUS HAREM



   6-Francisco Lachowski
(Francisco'yu eklemezsem içim rahat etmiyecekti:)) (Yukarıda)




   7-Matt Dallas
(Her ne kadar gözden düşmüş olsada o benim hala gözdem :)) (Yukarıda)


İlk Mim'imin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bazı etiketlemelerimi sonra yapacağım
Mümkün olduğunca herkesi Mim'lemeye çalışacam ki benim düştüğüm duruma düşmesinler

Kimleri Mim'liyorum;
Operadaki kazulete              KTOG
Bi'adam'a                          Yeni burutus'e
    Liseli Gay'e                                   Bir gayin yaşamı'na
Çikolata gay                    Patrick'in dünyasına (Kızılsakal)